Lomtalanítás

Lomtalanítás gyorsan, egyszerűen, plusz költségek nélkül!

Velünk tiszta lappal léphet tovább!

Nem tudja, hova tegye a sok felesleges kacatot? Lakások, családi házak, társasházak, irodák teljes körű lomtalanítása felméréstől a takarításig, az Ön igényeire szabva!

Ajánlatot kérek
lomtalanítás

Sok a felesleges bútor, hulladék?

Nincs már hely a pincében, padláson?

Ezek a helyiségek nincsenek szem előtt, így bennük a rendetlenség lassan, alattomosan növekszik. Nem csak a szükséges tárgyak megtalálása lesz nehezebb, de a lomban rágcsálók, rovarok is megtelepedhetnek.

Költözik?

A lakás kiürítése ebben az esetben törvényileg is előírt kötelesség. Ilyenkor mindenkinek el kell gondolkoznia, a nap mint nap látott bútorok, tárgyak közül mennyire van szüksége valójában. Bútorok, háztartási gépek, személyes tárgyak tömegei válhatnak feleslegessé.

Kiadná az ingatlant?

Mielőtt egy lakás vagy épület új bérlőhöz kerül, az ingatlant ki kell üríteni és a környezetet rendezetté kell tenni. Az alapos takarításon túl gondoskodni kell az új bérlők számára szükségtelen tárgyakról, bútorokról is.

A legtöbb helyen évente csak egyszer-kétszer vannak lomtalanítási időpontok: a sürgős teendők nem fognak ezekhez igazodni!

Miért érdemes profikra bízni a lomtalanítást?

Kollégáink rutinosan és gyorsan dolgoznak! A nagyobb bútorok, háztartási eszközök cipelése megerőltető, egy rossz mozdulat komoly sérüléshez vezethet.

Egy nagyobb lélegzetű lomtalanításkor a felesleges tárgyak, a szemét elszállításához konténerre, teherautóra van szükség, személyautóval bonyolult és költséges folyamat, ráadásul az autó is megsérülhet.

Komoly tapasztalattal rendelkezünk a felesleges hulladékok szétválogatása, szabályos elszállítása terén: gyakorlat nélkül ez könnyen elhibázható.

A lomtalanítás segítség nélkül hosszadalmas és kimerítő munka. Keveseknek van rá ideje és energiája, hogy a lakást teljesen felforgassák és a nehéz tárgyakat megfelelő lerakóhelyre szállítsák. Ismerősöket felhívni, lépcsőházakban cipekedni, egyszerűen túl sok kellemetlenség.

Válassza a szakszerű, rugalmas megoldást!

Ha velünk dolgozik, az időigényes és hétköznapi eszközökkel sokszor megoldhatatlan feladatokra szánt idő néhány hétről néhány napra rövidül – csak felhív minket, és már hátra is dőlhet. A szakszerű lomtalanításon és takarításon túl azt is garantáljuk, hogy a kiválogatott hulladék rögtön elszállításra kerül, a vonatkozó környezetvédelmi előírásoknak megfelelően.

Akár költözik éppen, akár lomtalanítania kell az ingatlant, akár egyszerűen csak úgy érzi, nem fér már el a sok lomtól – csak hívjon minket, és a munka Önre eső része már meg is oldódott. Nem gond, ha az éves lomtalanítási időpontok nem passzolnak terveihez – mi Önhöz igazodunk.

Vállaljuk lakások, irodák, társasházak kiürítését, hagyaték lomtalanítását Budapesten és környékén 1 héten belül. Velünk tiszta lappal léphet tovább!

Lomtalanítás olcsón? Nézze meg jobban, miről van szó!

Az alacsony árak gyakran rejtett költségeket rejtenek. Mindig tájékozódjon, hogy az ajánlat magába foglalja-e a hulladéklerakási díjat, a felmérési díjat, a parkolási díjat és az egyéb felmerülő költségeket.

A hulladékelhelyezés kritikus kérdés: mindenképp győződjön meg róla, hogy nem illegális tárolókba, vagy rosszabb esetben egy erdőbe, esetleg egy bányató partjára szemetelnek a lomtalanítást végzők. Régi holmijai ne egy bírság kíséretében érkezzenek vissza Önhöz.

A Kitakarítjuk csapatával minden esetben a környezetvédelmi szabályoknak megfelelően legális hulladéklerakóba szállítjuk a szemetet. Díjmentes felmérés után tételes, fix lomtalanítási árajánlatot adunk Önnek, hogy megalapozottan hozhasson döntést!

Pontosság, udvarias kollégák, profi munka – Lomtalanítás, ahogy mi végezzük!

Ingyenes állapotfelmérés

Az ajánlatunk világos és tiszta, rejtett költségek nélkül. Ha megkeres minket, munkatársaink elsőként egy ingyenes állapotfelmérést végeznek. A látottak alapján fix ajánlatot adunk, amihez a későbbiekben már semmilyen extra költség nem adódik.

Pontos, precíz munkavégzés

Tisztán, gyorsan dolgozunk, minden feladatban annyi kolléga vesz részt, hogy azt a megbeszélt időben tudjuk elvégezni. A felesleges holmikat szétválogatjuk és elszállítjuk teherautóval, konténerrel, majd tisztán hagyjuk magunk mögött a terepet.

Megbízható csapat

Évek óta egységes, változatlan szakembergárdával dolgozunk, így sok ügyfél már régi ismerősként köszönti munkatársainkat. Kollégáink mindegyike büntetlen előéletű, többszörösen bizonyított szakember, akiket nyugodtan beengedhet a házba. Mindenkiért felelősséget vállalunk és a munkát pontosan ellenőrizzük.

Környezetvédelmi előírások szerint

A hulladék tárolása nem csak személyes vagy esztétikai kérdés, de egyben fontos környezetvédelmi feladat is. Garantáljuk, hogy a kidobott tárgyakat teherautóinkkal a vonatkozó előírásoknak megfelelően szállítjuk el.

Rugalmas lomtalanítás

Ha Budapesten vagy környékén van szüksége lomtalanításra, minket bármikor hívhat minket. Garantáljuk, hogy a kapcsolatfelvételt követő 3 napon belül felmérjük ingatlana állapotát, majd a lomtalanítást 1 héten belül elvégezzük.

Teljes padlás és pince takarítás

Az évek alatt felgyűlt lomok többféle biztonsági kockázatot is rejtenek, amelyet egy egyszerű takarítás már nem old meg. Pince, padlás lomtalanítása mellett szükség esetén kártevő-mentesítést is vállalunk. 

Lomtalanítás árak előzetes felméréssel, plusz költségek nélkül!

Óradíjakat, konkrét összegeket nálunk nem talál – nem titkolózásból, hanem mert az árakat mi egyénileg, az ingatlan állapotának előzetes felmérését követően állapítjuk meg.

A felmérés teljesen ingyenes és nem kötelez semmire, az utána felkínált ajánlatot természetesen nem kötelező elfogadni. Azt azonban garantáljuk, hogy az itt megadott összeg fix és végleges, tehát amit az első látogatást követően hall, annál egy forinttal sem kell többet fizetnie később.

Nincsenek rejtett költségek, kellemetlen meglepetések – az általunk adott ajánlat épp olyan tiszta és világos, amilyen az ingatlanja lesz, miután munkatársaink távoztak!