Takarítás cégeknek és magánszemélyeknek

Takarítás cégeknek

Irodatakarítás

Mindennapos tisztaságot garantálunk. Professzionális eszközökkel, megbízható és lelkiismeretes takarítókkal szolgáljuk az Ön és Ügyfelei, munkatársai jó közérzetét.

Takarítás irodákban, irodaházakban: szobák, ügyfélvárók, folyosók és mellékhelységek portalanítása, felmosása, ablaktisztítása, mindaz, amit Ön kér! Előcsarnok, lépcsőház, lift, konferenciaterem, tárgyaló takarítása. Az irodatakarításban a mellékhelységeket és az étkezőt/kiskonyhát is ragyogóvá varázsoljuk. Az irodatakarítás munkaidőn kívül, akár éjjel, vagy hajnalban történik megbízhatóan, garanciával!

Étterem takarítás

Cégünk garantálja éttermének tisztaságát és vendégeinek elégedettségét. Elvégezzük az időszakos konyhai nagytakarítást és vállaljuk a terület rendszeres takarítását.

Takarítás éttermekben, kávézókban, cukrászdákban és minden egyéb típusú vendéglátó helyiségekben. Tisztán tartjuk a vendégteret, mosdókat, üveg és tükörfelületeket, ezen kívül vállaljuk a szőnyegek és kárpitok tisztítását is.

Szálloda takarítás

5 csillagos környezetet biztosítunk szállodák számára. Cégünk elvégzi a közösségi terek takarítását és biztosít szobalányokat igényeknek megfelelően.

Takarítás szállodákban, panziókban a helyi sajátosságoknak és igényeknek megfelelően. A megrendelő meghatározza a munka típusát és megfogalmazza az elvárásokat, cégünk pedig biztosítja a megfelelő személyzetet.

Üzlethelyiség takarítás

Mi tudjuk, hogy egy üzlethelyiségnek a berendezése, a termékei és nem utolsó sorban a tisztaság jelenti a siker kulcsát. Elvégezzük üzletének teljes körű takarítását.

Vállalunk nagytakarítást, időszakos és rendszeres takarítást. Letisztítjuk az üzlet üveg és tükörfelületeit, tisztán tartjuk az eladóteret, konyhát, mosdót és raktárhelyiséget.

Takarítás társasházak részére

Takarítást vállalunk folyamatos és eseti megbízással egyaránt. Rendszeres lépcsőház takarítás, külső és belső tisztaság az egész házban! Csillogó lépcsőházi ablakok, tiszta udvar, bejárók, feljárók. Segítségünkkel megbízható és korrekt takarítókat kaphat, akik a megállapodásunkban rögzített feladatokat maradéktalanul ellátják! Alkalmanként egy felújítás , vagy lomtalanítás után is vállalunk takarítást a közös használatú helyiségekben.

takarítás

Takarítás magánszemélyeknek

Bejárónőt keres?

Mi nem csak nagyléptékben gondolkodunk, hiszen a mindennapok otthonának sok apró, de szükséges feladatát is levesszük az Ön válláról: becsületes és szorgalmas bejárónőket javasolunk.

Velünk megtalálhatja bejárónőjét, aki takarít, mos, vasal, ha kell főz is – szóval elvégzi mindazt,amit Ön kér megállapodás szerint heti, vagy akár még gyakoribb rendszerességgel is.

Kérjen ingyenes felmérést, ajánlatot. Garantáljuk az elégedettséget, hiszen velünk nyerhet egy remek érzést, igen ennek mindig így kell kinéznie!

Legyen Önnél is ragyogó tisztaság, higiénia, kényelmesen és olcsón!

Takarítás szolgáltatásunkat a legnagyobbaktól a legkisebb munkákig egyformán pozitív hozzáállással és szorgalommal végezzük. Rendszeres precíz takarítás, kiszámíthatóság, minőség és tisztaság: ezek azok, amelyeket nyújtani tudjuk minden partnerünk részére!

Leinformálható, szorgalmas és pontos takarítókat küldünk!

Kérjen ingyenes felmérést, további információt: 06 20/943-8440

A takarítás mellett vállalunk mindennemű kisebb és nagyobb javítást, szerelést, felújítást, lomtalanítást is. Többé nem kell szakembereket keresnie, ha megismerjük egymást, minden munkára lesz ismerőse, megbízható és garantált minőségben!

Udvartakarítás, kerttakarítás

Télen-nyáron rendezett lesz az udvar, a garázs és a ház előtti járda, fertőtlenítjük és rendben tartjuk a kukákat, szeméttárolókat is. Öröm lesz hazajönni minden lakónak és a közterület felügyelők sem találhatnak semmilyen kifogást!

Kérjen referenciákat, próbálja ki szakértelmünket! +36 20 943 8440

Nagytakarítás felújítás után

Renoválás, festés, szerelési és javítási munkák utáni takarítást vállalunk törmelékszállítással, tökéletes és kulcsrakész átadással. A nagytakarítást egyéni háztartások, vagy akár cégek számára is végezzük. A szemetet, lomot törmeléket, vagy zöldhulladékot elszállítjuk. Mindent elvégzünk, amire szükség van, hogy Ön komfortosan és tisztán vehesse birtokba a felújított helységeket, épületeket!

A takarítás emberi oldala

A takarítás nagyon sok részfeladatból áll és mindent a legnagyobb alapossággal végzünk. Munkatársaink kiválasztásánál a szakmai tudás és a szorgalom mellett a tisztességet és a jó hozzáállást keressük, nem pedig a kifogásokat.

Környezetbarát takarítás

Ügyelünk az egészséges környezetre, így ha szükséges, környezetbarát szerekkel is takarítunk, illetve olyan célgépekkel, melyek erős vegyszerek nélkül is képesek professzionális tisztaságot nyújtani. Tudjuk, hogy ezt a világot csak kölcsön kaptuk elődeinktől, és lehetőleg szép, tiszta élhető módon kell továbbadnunk gyermekeinknek.

Takarítás felelősséggel

Nálunk csak előzetesen leinformált, büntetlen előéletű, többszörösen bizonyított takarító szakemberek, ablaktisztítók, bejárónők, takarítónők dolgoznak, akiket nyugodtan beengedhet a házba, irodába. Mindenkiért felelősséget vállalunk, és a munkát ha kell, percre pontosan ellenőrizzük.

Irodák, házak lakások takarítása gyorsan és jó áron, hogy ön és családja, kollégái azzal tudjanak foglalkozni, ami számukra a legfontosabb.

Hagyja ránk a nehéz és piszkos feladatokat, hívjon, és tegye próbára a tisztaságot: +36 20 943 8440