takarítás

MINDENNAPOS TISZTASÁGOT GARANTÁLUNK!

Belegondolt már abba, hogy a tisztaságot mindenki szereti, a takarítás pedig sokszor gond és teher?

Szeretnénk ezt levenni a válláról, és egy kellemes, jó illatú, rendezett környezetbe várjuk. Ha kinyitja otthona ajtaját, akkor már csak magával és szeretteivel kell foglalkoznia. Gyönyörűen tiszta otthont varázsolunk Önnek és kedves családjának. A legfontosabb az, hogy mi évek óta egységes szakembergárdával dolgozunk, nálunk nincs lemorzsolódás, elvándorlás. Ez nagyfokú bizalmat ad azoknak, akik heti takarítást, vagy napi takarítást rendelnek, hiszen mindig ugyanazok az ismert arcok köszönnek Önre. Így megvan már a jó kapcsolat, a helyismeret, az, hogy tudják, Önnek mi a fontos, mi az, amire kényesen ügyel, mit hova kell tenni, vagy épp mi az, amihez semmiképp se nyúljon hozzá.

  • Takarítás

   Lakóingatlanok, irodák, szállodák takarítása, felújítás utáni takarítás

  • Lomtalanítás

   Lomtalanítás gyorsan, egyszerűen, plusz költségek nélkül

  • Kárpittisztítás

   Cégünk vállalja otthoni vagy irodai kárpitozott bútorainak helyszíni tisztítását.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

BIZALOM

A legfontosabb az, hogy mi évek óta egységes szakembergárdával dolgozunk, nálunk nincs lemorzsolódás, elvándorlás. Ez nagyfokú bizalmat ad azoknak, akik heti takarítást, vagy napi takarítást rendelnek, hiszen mindig ugyanazok az ismert arcok köszönnek Önre. Így megvan már a jó kapcsolat, a helyismeret, az, hogy tudják, Önnek mi a fontos, mi az, amire kényesen ügyel, mit hova kell tenni, vagy épp mi az, amihez semmiképp se nyúljon hozzá.

TAKARÍTÁS FELELŐSÉGGEL

Nálunk csak előzetesen leinformált, büntetlen előéletű, többszörösen bizonyított takarító szakemberek, ablaktisztítók, bejárónők, takarítónők dolgoznak, akiket nyugodtan beengedhet a házba, irodába. Mindenkiért felelősséget vállalunk, és a munkát ha kell, percre pontosan ellenőrizzük.